Uncategorised

Ai jucării de donat? Le primesc cu drag!

08/12/2017
jucării de donat

De câțiva ani, împreună cu soțul meu (și, de mai puțini ani, și cu Sebi), am început o campanie de a oferi cadouri spre final de an, încercând astfel să mulțumim și să dăm puțin înapoi din toate câte am primit și ni s-au împlinit de-a lungul anului. Am ales să oferim cadouri în special copiilor, căutăm familii care chiar au nevoie de ajutoare și încercăm să le aducem un zâmbet pe buze și o mică bucurie în suflet.

Ne bucurăm nespus că în fiecare an tot mai multe persoane au ales să ni se alăture și să contribuie, astfel încât să putem pregăti cadouri pentru cât mai multe suflete. În fiecare an am mers în altă locație și am încercat să ajungem la cât mai mulți copii care nu au avut norocul unui trai prea bun, care rar au primit vreo jucărie, care rar au primit ceva dulce.

Zilele acestea ne-am apucat de organizarea campaniei de anul acesta (încă nu am stabilit destinația) și mi-a venit o idee – ce ar fi dacă am colecta de unde putem jucării folosite deja de alți copii? Până acum am cumpărat totul nou, fugărind reducerile de sezon la jucării în diverse magazine. Astfel, ar rămâne bani mai mulți de bunătăți pentru copii și, dacă putem, pregătim și un pachet pentru familie cu câteva alimente de bază.

Așadar, dacă aveți jucării pe care doriți să le donați și nu știți ce să faceți cu ele, ce ați zice dacă mi le-ați da mie? 😀 Vă asigur că vor ajunge pe mâini ce nu au avut parte de multe jucării până acum… Le vom duce personal iar Sebi se va ocupa de înmânarea lor (îl știu că va dori să facă asta).

jucării de donat

Aici puteți vedea fotografii din campaniile anterioare: 2016, 2015, 2014, 2012 și 2011. Mai detaliat am povestit AICI (2016) si AICI (2015).

 

P.S. 1 – Vă rog să oferiți jucării în stare bună și foarte bună, de care să se poată bucura cât mai mult timp copiii la care acestea vor ajunge.

P.S. 2 – Da, cei mici au nevoie și de haine, însă nu sunt în stare acum să primesc și să organizez și asta… Toate pachetele pentru cei mici sunt organizate pe vârstă și sex, cât mai personalizate. Cu hainele nu m-aș descurca acum…

P.S. 3 – Dacă doriți, puteți contribui și financiar. Avem de completat pachetele cu jucării, alimente, echipamente pentru grădiniță/școală etc.

 

Sursa foto: pixabay.com

 


 

Vrei să fii la curent cu ultimele articole postate? Ne poți urmări pagina de Facebook sau te poți abona la newsletter (dreapta-sus). 😉 Enjoy!  

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Alex 09/12/2017 at 06:47

    Buna, cum facem sa ajunga la tine jucariile si banutii?

  • Leave a Reply