Campanii WAHM

Afaceri inspirate de la mame talentate – 15 BUCHETE DIN FLORI NATURALE

30/03/2018
buchete din flori naturale

Vă propun astăzi materialul lunar dedicat campaniei Afaceri inspirate de la mame talentate prin care mi-am propus să promovez munca mamelor ce lucrează acasă și scot din mâinile lor frumuseți și bunătăți, cu talentat și inspirație. De ce? Pentru că este foaaaaarte solicitant să lucrezi de acasă, cu un copil (sau mai mulți) prin preajmă. 😀 Poate fi o provocare deloc ușoară să crești o astfel de afacere, având un buget de promovare limitat (sau inexistent).

Pentru această serie de articole colaborez cu Asociația Work At Home Moms care desfășoară numeroase activități și evenimente frumoase, menite să încurajeze și să sprijine mamele ce doresc să își deschisă și să își dezvolte o afacere proprie, încă din stadiul de idee. Pe grupul de FB WAHM România puteți urmări activitățile derulate de asociație (workshopuri, expoziții, târguri, feedback, promovare etc.) pentru a veni în sprijinul mamelor.

După cum spuneam, în fiecare lună voi alege un domeniu, iar din respectivul domeniul voi alege câteva afaceri (după gusturile mele – de gustibus non est disputandum) despre care să vă povestesc câte ceva. Astfel, când veți avea nevoie de un cadou (pentru voi sau pentru alții), poate vă inspiră aceste propuneri. 😉

 

Luna aceasta, am ales ca domeniu BUCHETELE DIN FLORI NATURALE. Pentru că… primăvară!!! 🙂 Și voie bună, și veselie, și cadouri! Și pentru că îmi plac foarte mult florile, deși de cele mai multe ori mi le cumpăr singură (auziși, domnu’ soț??!). Am găsit în cadrul comunității WAHM mame foarte talentate, cu un simț estetic deosebit (nici nu se poate altfel în asemenea domeniu), care au dezvoltat mici afaceri ce miros încântător și gâdilă ochiul prin culorile frumos îmbinate. 🙂 Găsiți aici buchete și aranjamente florale minunate, fie că aveți nevoie pentru un eveniment deosebit, fie că doriți ceva… doar pentru că e primăvară.

 

JAY FLOWERS

Roxana este mama unei fetițe de aproape 3 ani și Iuliana va deveni mamă în curând (naștere frumoasă!!). În urmă cu 10 ani s-au împrietenit în timpul facultății (ASE, fără legătură cu domeniul ales acum) și au păstrat relațiile frumoase, astfel încât anul trecut au pus bazele acestui proiect colorat.

Împreună au urmat un curs lung de design floral certificat și astăzi îmbină flori delicate în buchete minunate. Florile le-au fost întotdeauna dragi, și-au dorit să le îmbine în decoruri inedite, așa că nu a fost decât un pas mic pentru a merge mai departe pe această cale.

Momentan dedică acestei pasiuni ore bune din timpul lor liber (lucrează cam o jumătate de oră la un aranjament, fără a socoti și timpul pentru aprovizionare), pe lângă job-urile de zi (în domeniul bancar și în publicitate :D) însă își doresc mult să se poată dedica full-time pe viitor.

buchete din flori naturale

buchete din flori naturale

 

buchete din flori naturale

buchete din flori naturale


 

MADAME FLORIST

Angela este mama a doua fetițe iar de curând și-a descoperit pasiunea pentru flori. De fapt, dragul pentru plantele frumoase exista de mult în viața ei, simțindu-se relaxată și liniștită nu doar în prezența lor ci și lucrând cu ele. A făcut un curs special pentru decoratori florali și a învățat multe exersând și punându-și în aplicare ideile, în buchete și aranjamente colorate.

Inițial a oferit decoruri speciale la diverse evenimente, însă a simțit că nu este suficient. De anul trecut a decis să facă ceva mai mult în acest sens – a deschis un magazin online cu aranjamente florale (și trandafiri speciali, și licheni).

Angela se dedică în exclusivitate proiectului său de suflet, dorindu-și să aducă multă culoare în ochi și un zâmbet pe buze celor care apelează la ea.

buchete din flori naturale buchete din flori naturale

 

buchete din flori naturale buchete din flori naturale


 

MONETTE FLOWERS

Monica este mama unui băiețel de 3,5 ani și inițiatoarea acestui proiect deosebit, în urmă cu 8 ani. Dorindu-și să facă ceva pe cont propriu, aceasta a renunțat la jobul în cadrul unei agenții de evenimente și a început să învețe mai multe despre flori, sprijinită fiind de soțul său.

Încet, cu buget limitat și cu multă dorință de a experimenta, a început să afle tot mai multe despre aranjamentele florale. În timp a crescut frumos, a investit puțin câte puțin, astăzi ajungând să lucreze cu o echipă de care este foarte mândră.

În toate buchetele realizate pune mult drag, dedică o atenție deosebită astfel încât cei care apelează la echipa ei să fie încântați de alegerea făcută.

buchete din flori naturale buchete din flori naturale

 

buchete din flori naturale buchete din flori naturale

 

Sper să vă fie de inspirație aceste propuneri, dacă sunteți în căutarea unor buchete vesele, frumos colorate, pentru voi sau să le faceți cadou celor dragi. 😉

Care sunt florile voastre preferate? Ale mele sunt cele care arată frumos (adică mai toate). Dacă mai și miros demențial… 😀

 

Sursa foto articol: paginile personale ale fiecărei afaceri în parte, cu acordul mamelor implicate

Sursa foto cover: unsplash.com

 


 

Căutați mai multe opțiuni de cadouri handmade? Găsiți AICI multe alte idei de frumuseți realizate de WAHM!

 


 

Vrei să fii la curent cu ultimele articole postate? Ne poți urmări pagina de Facebook sau te poți abona la newsletter (dreapta-sus). 😉 Enjoy!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Carmen Si David Alexa 04/04/2018 at 06:30

  Superbe creatiile mamelor talentate! 😉

 • Reply Andreea-Carmen Radu 04/04/2018 at 06:32

  Și eu sunt o susținătoare a WAHM. Buchetele arată superb!

 • Reply Monica Batranu 04/04/2018 at 06:49

  O initiativa minunata!! Este de mare ajutor să dăm mai departe lucrurile frumoase si bune pe care le fac mamele, ele care deseori muncesc noaptea pentru a putea sa isi petreaca ziua cu copiii. Felicitari pentru initiativa!

 • Reply Laura Crăciun 04/04/2018 at 14:43

  Cu adevarat foarte talentate mamicile- si felicitari pentru initiativa- nu e articol dedicat mamicilor WAHM la care sa nu ma minunez de lucrurile extraordinare care ies din mainile lor 🙂

 • Reply Raluca Loteanu 04/04/2018 at 17:27

  Ce faina ideea de a prezenta afacerile mamelor care lucreaza de acasa! Felicitari! ❤️

  • Reply Elena Munteanu 04/04/2018 at 17:40

   Multumesc Raluca! Am intrat deja in al doilea an de promovare a WAHM Au trecut repejor 15 luni…

 • Reply Oana-Mihaela Constantinescu 05/04/2018 at 18:17

  Frumos proiect, bravo!

 • Reply anca 05/04/2018 at 20:25

  ce idee frumasă să susții mamele care lucrează de acasă! Abia aștept să citesc următoarele povești!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.