Campanii WAHM

Afaceri inspirate de la mame talentate – 18 AGENDE PERSONALIZATE

23/07/2018
Agende personalizate

Vă propun astăzi materialul lunar dedicat campaniei Afaceri inspirate de la mame talentate prin care mi-am propus să promovez munca mamelor ce lucrează acasă și scot din mâinile lor frumuseți și bunătăți, cu talentat și inspirație. De ce? Pentru că este foaaaaarte solicitant să lucrezi de acasă, cu un copil (sau mai mulți) prin preajmă. 😀 Poate fi o provocare deloc ușoară să crești o astfel de afacere, având un buget de promovare limitat (sau inexistent).

Pentru această serie de articole colaborez cu Asociația Work At Home Moms care desfășoară numeroase activități și evenimente frumoase, menite să încurajeze și să sprijine mamele ce doresc să își deschisă și să își dezvolte o afacere proprie, încă din stadiul de idee. Pe grupul de FB WAHM România puteți urmări activitățile derulate de asociație (workshopuri, expoziții, târguri, feedback, promovare etc.) pentru a veni în sprijinul mamelor.

După cum spuneam, în fiecare lună voi alege un domeniu, iar din respectivul domeniul voi alege câteva afaceri (după gusturile mele – de gustibus non est disputandum) despre care să vă povestesc câte ceva. Astfel, când veți avea nevoie de un cadou (pentru voi sau pentru alții), poate vă inspiră aceste propuneri. 😉

 

Luna aceasta, am ales ca domeniu AGENDELE PERSONALIZATE. Pentru că în ultima perioadă umblu tot mai des cu diverse agende după mine (și le mai și folosesc intens!) m-am gândit că ar fi o temă interesantă pentru acest proiect. Cui nu i-ar plăcea să poată deschide zilnic o copertă lucrată artistic de mâini talentate, să răsfoiască file ”compartimentate” (că n-am inspirație pentru alt cuvânt mai bun) fix după nevoi (fie ele de business sau personale)?

Așadar, în materialul de astăzi vă propun trei mame din cadrul comunității WAHM care se ocupă cu personalizarea agendelor, folosind diverse tehnici și abordări. 😉

 

ART STORIES

Roxana este mama unui puști de aproape doi ani, pasionată de design și grafică.

Proiectul acesta de suflet a apărut după nașterea puiului, din dorința sa de a face o activitate care să îi permită să stea în preajma micuțului cât mai mult timp (peste limita oferită de legislație, de doi ani). Totul a început ca un hobby când, în puținul timp liber, s-a apucat să facă logo-uri, cărți de vizită, grafică pentru diverse site-uri etc.

Ușor ușor și-a dat seama că îi place foarte mult acest domeniu, așa că a început să investească tot mai mult materiale, timp suflet în această pasiune. Totul a crescut ușurel și sigur, astfel încât a făcut și formele legale necesare – proiectul are și personalitate juridică. 😉 De asemenea, a investit pe partea tipografică, achiziționând aparatură și consumabile pentru a putea răspunde cererilor clienților săi.

Acceptă cu mare interes provocările zilnice din acest domeniu, realizând cu drag agende personalizate (inclusiv paginarea cu secțiuni, după nevoile clienților) și plannere motivaționale. Este deschisă propunerilor de materiale noi care să îi pună la lucru creativitatea – oricum, numai în rutină nu se învârte. 🙂

agende personalizate

agende personalizate


CLAUDIA AELENEI

Claudia este mamă de aproape 7 ani, fostă corporatistă cu profesie de economistă, pasionată de pictură de când se știe.

Fără să fi făcut studii în domeniul artelor a descoperit acum trei ani ”tehnica punctului” (”dotilism” cum mai este cunoscută). Singură a studiat această tehnică aproape un an de zile, exersând și lucrând direct din pensulă – nu folosește instrumentele acelea de punctare speciale. 😉 Totul e făcut direct din degete și talent și mult exercițiu și imaginație.

De doi ani a început să își expună lucrările oline și comenzile au început să curgă. Claudia lucrează pe ceasuri de perete, ceramică, diverse obiect și, bineînțeles, personalizează agende. Cu multă atenție și migală înfrumusețează coperți de agende, numai bune de plimbat, mândrit și umplut paginile cu amintiri dragi.

agende personalizate

agende personalizate


 

LENANI

Elena este mamă de aproape 3 ani, a cărei pasiuni pentru pictură și desen a reînviat după nașterea copilului său.

De un an și jumătate s-a axat pe creșterea stilului Zenart și roadele muncii sale nu au întârziat să apară, proiectul său înflorind frumos de la o zi la alta.

Îi place să îmbine mai multe tehnici specifice acestui stil artistic, cu împlinirea că ceea ce realizează este atât de bine primit și apreciat de către clienții săi. Asta nu poate fi decât o sursă suplimentară de energie pentru a merge cu încredere mai departe.

Elena lucrează cu drag și spor de acasă, atât cât îi permite puiul, îmbinând utilul cu plăcutul, păstrând timp de conectare în familie, mutând atenția și energia în degetele talentate atunci când se apucă de lucru. Însă face totul cu mult drag și spune că merită fiecare secundă dedicată pasiunii sale.

agende personalizate

agende personalizate

 

Sper să vă fie de inspirație aceste propuneri, dacă sunteți în căutarea unor agende personalizate, pentru diverse afaceri sau doar pentru suflet, pentru voi sau să le faceți cadou celor dragi. 😉

Așadar, imprimate sau pictate artistic, cu pagini pe secțiuni sau simple și albe pentru a vă așterne la liber inspirația – care sunt preferatele voastre?

 

Sursa foto articol: paginile personale ale fiecărei afaceri în parte, cu acordul mamelor implicate


 

Căutați mai multe opțiuni de cadouri handmade? Găsiți AICI multe alte idei de frumuseți realizate de WAHM!

 


 

Vrei să fii la curent cu ultimele articole postate? Ne poți urmări pagina de Facebook sau te poți abona la newsletter. 😉 Enjoy!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.