Uncategorised

Bilanț la un an de SebaBaby.ro

26/04/2016
Sigla SebaBaby.ro

Mai ieri postam primul articol pe site… iar astăzi împlinește un an! 🙂

Am pornit acest proiect din dorința de a traduce informații corecte din surse de încredere, bazate pe studii, detalii care să fie de ajutor cât mai multor părinți. Am început cu recomandările OMS privind hrănirea bebelușilor și a copiilor mici și… mai am puțin să le termin (e un document maaaareeee). 😀

În afară de aceste traduceri, am adăugat articole cu experiențe personale din călătoria fascinantă care a însemnat creșterea lui Sebi, provocări de care am avut parte și cum le-am abordat, review-uri personale ale unor cărți citite, spectacole la care am participat și locații vizitate etc.. De asemenea, am scris câteva rețete rapide și gustoase, în speranța că pot fi de inspirație pentru alte mame cu timp limitat așa cum este al meu.

Statistic, în acest an, site-ul a crescut ușor și frumos, de la o luna la alta:

  • peste 70.000 de vizitatori unici
  • peste 150.000 de pagini accesate
  • aproape 100 de articole
  • peste 800 de aprecieri pe pagina de Facebook

Statistica sebababy.ro 1 Statistica sebababy.ro 2

O fi mult? O fi puțin? Nu știu, nu am idee… Totul s-a întâmplat fără reclame, fără promovare plătită, fără share-uri condiționate pe concursuri.

M-am întrebat de câteva ori dacă merită efortul (pentru că este un efort, este timp pe care l-aș putea petrece altfel). Când aveam astfel de întrebări, se aliniau niște planete cumva și primeam câte un mesaj cu mulțumiri sau cu aprecieri pentru informațiile distribuite. 🙂 Așa că am prins putere și plăcere să merg mai departe.

Am învățat foarte multe în acest an – am cunoscut multă lume (mai mult virtual, că fizic nu prea am când) și am evoluat tehnic (m-am ocupat cam singură de site, de la siglă, estetică, administrare tehnică etc.). Când dau cu capul prea tare sau mă împotmolesc de-a binelea (sau mă enervez de îmi vine să arunc calculatorul) mă salvează IT-stul meu priceput – soțul. 🙂 Și știu că mai am multe de învățat în continuare.

Ce îmi doresc pentru viitor? TIMP! Mi-aș dori să am mai mult timp să pot scrie despre subiectele pe care le am pe listă (yep, am o listă cu ceea ce urmează să scriu și ordinea de publicare – nu e bătută în cuie, însă încerc să mă țin de ea).

În general scriu noaptea, după ce adoarme prichi (și după ce fac treburile relativ urgente prin casă), sau în weekend, când doarme o oră la prânz. Am și perioade când nu pot scrie nimic (cum au fost ultimele săptămâni, de exemplu…). Cu toate încărcarea de la serviciu (am un job destul de solicitant uneori), mai am nevoie și de puțină odihnă să pot funcționa.

Dacă informațiile transmise vor fi utile măcar câtorva persoane, eu mă declar mulțumită. 🙂

Cu această ocazie specială îmi propusesem să organizez și un mic concurs. Însă cum timpul a fost cam pe minus în ultima perioadă, îl amân pentru marcarea a 1.000 de aprecieri pe pagina de Facebook. 😉

Sper ca anul viitor să mai scriu un astfel de bilanț, după încă un an de creștere frumoasă! Și dacă vă place, sper să fiți în continuare pe aici! 😉

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marina Bezede 27/04/2016 at 03:53

    Felicitări și succes în continuare!La cât mai multe articole, să ai timp și inspirație!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.