Campanii Recomandari Review-uri

Costumul de baie modelator – alegerea mea pentru formele de mamă

16/08/2019

Sunt o femeie cât se poate de normală, cu dimensiuni medii și forme de mamă a doi copii. De aici am și câteva complexe care nu mă lasă (încă) să așez pe mine un costum de baie din două piese la mare sau la piscină. Așa că alegerea mea pentru această perioadă este un costum de baie modelator.

Dacă după nașterea lui Sebastian mi-am revenit la dimensiunile dorite destul de ușor fără să fac mare efort, lucrurile nu au fost la fel și după nașterea Anastasiei. Asta este… vârsta e de vină bănuiesc…

Pentru a fi mai bine eu cu mine și cu corpul meu am tot făcut eforturi conștiente și susținute – sport regulat și atenție la alimentație. (A treia categorie pe listă este odihna suficientă, însă de asta nu am avut timp…) Sunt pe drumul cel bun de mai bine de jumătate de an, însă mai am de lucrat.

În ultima perioadă am căutat motive de bălăceală să pot testa câteva costume de baie modelatoare despre care vă povestesc în acest material. Da, mi-am făcut curaj și pentru câte o poză cu fiecare în parte (nu a fost chiar ușor, recunosc). Însă am considerat relevant, alături de fotografia din prezentarea pe model.

SebaBaby la plajă

Am zis că am dimensiuni de femeie normală – 1,76 m, 60 kg, sâni micuți și fund decent, ceva aripioare și niște valuri pe la buric. 😀 Normală, am zis!

Mi-am dorit un costum de baie modelator în care să mă simt confortabil fizic, dar în primul rând psihic – să ascundă oarecum burta și să strângă talia. Să distragă atenția din zonele acestea, cum ar veni.

Din oferta celor de la BonPrix am ales trei modele de costume de baie modelatoare – să le pot schimba într-o săptămână de vacanță (chiar le-am dat și denumiri originale – le vedeți mai jos 😛 ).

În general port mărimea M (40) însă citind review-urile produselor am ales să comand mărimea 38 la toate. (Heheeee, deja e mai bine cu psihicul văzând că am încăput numai bine în mărimea 38!)

Costum de baie modelator BonProx

1. Curcubeul în flăcări

Modelul – mi-a plăcut cel mai mult dintre cele trei. E frumos frumos frumos! (Unele comentarii ziceau că nu ar rezista în timp culorile la piscină – sper să nu fie cazul. După câteva bălăceli și spălări nu am observat diferențe.)

Materialul – este de calitate, se usucă foarte repede. Este dublat doar în zona sânilor cu niște cupe subțirele (unde are și bandă de susținere). Pe fund acoperă bine și stă unde e așezat. Bretelele se pot regla din inele metalice (speram să nu fie din plastic, că am rupt câteva din astea).

Modelarea – prin tipar și croială (nu are pliuri care să acopere ceva).

Prețul – cel mai scump dintre cele trei variante.

Vrei să vezi mai multe detalii sau să comanzi? Iată link-ul AICI.

Costum de baie modelator - Curcubeu în flăcări
Curcubeu în flăcări - SebaBaby

2. Paisley

Modelul – frumos frumos și acesta.

Materialul – plinuț, de calitate, dublat cu plasă pe interior (de aceea îl păstrez pentru piscină, unde nu e nisip care să dea mâncărimi de fund în combinație cu plasa – la propriu 😀 ). Cupele de la sâni sunt mai grosuțe și detașabile (cu bandă elastică de susținere). Pe fundul meu nu se așază fix cum mi-aș dori – rămâne puuuuțin spațiu când merg. Bretelele nu sunt reglabile însă sunt destul de elastice – nu am simțit nevoia de a le avea mai lungi.

Modelarea – prin pliurile așezate strategic pe abdomen, pe șolduri și la decolteu. (Destul de mult material suprapus.)

Prețul – mediu între cele trei opțiuni.

Vrei să vezi mai multe detalii sau să comanzi? Iată link-ul AICI.

Costum de baie modelator - Paisley
Paisley - SebaBaby

3. Ploaie de picățele

Modelul – colorat și vesel (a fost motivul principal pentru care l-am ales). Cumva, croiala acestuia s-a așezat cel mai bine pe formele mele.

Materialul – subțirel, dublat cu o plasă finuță în partea din față (merge fără probleme și la nisip – nu dă mâncărimi pe nicăieri). Este dublat doar în zona sânilor cu niște cupe grosuțe și detașabile (unde are și bandă de susținere). Pe fund acoperă bine și stă unde e așezat. Bretelele se pot regla din inele metalice.

Modelarea – prin tipar și croială (nu are pliuri care să acopere ceva).

Prețul – a fost cel mai ieftin dintre cele trei variante. Am vrut să iau și un costum de baie modelator din categoria ”low price” pentru a vedea diferențele.

Vrei să vezi mai multe detalii sau să comanzi? Nu am link. 😀 La scurt timp după ce am comandat produsul a ieșit din stoc. Poate va reveni. 😉 Urmăriți voi.

Costum de baie modelator - Ploaie de picățele
Ploaie de pic['ele - SebaBaby

La final, să las și topul preferințelor personale dintre cele trei – pachetul de criterii modelare+confort+culoare:

  1. Ploaie de picățele
  2. Curcubeu în flăcări
  3. Paisley

Diferența între primele două este foaaaaarte mică (de fapt, s-au tot inversat locurile în mintea mea). 🙂 Zic că a câștigat totuși ”Ploaia de picățele” pentru un mic mic plus de confort general și raportul calitate/preț.

Vouă care vă face cu ochiul mai mult?


Surse foto - pexels.com, bonprix.ro și arhiva personală

Vrei să fii la curent cu ultimele articole postate? Ne poți urmări aventurile pe pagina de Facebook sau te poți abona la newsletter. 😉 Enjoy!


Vă plac produsele de la BonPrix? 🙂 Poate vă interesează și review-ul despre o jachetă de babywearing de la ei.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.