Uncategorised

Despre mine, cum nu găsiți în prezentarea blogului

22/02/2018
Elena Munteanu

Să fiu sinceră de la primele rânduri – de când am văzut circulând articolele de genul “x lucruri pe care nu le știai despre mine” mi-am dorit să ajungă și pe la mine leapșa. 😁 Așa că m-am apucat să mă gândesc la câteva dintre ele în avans, așteptând și sperând.

Am zis că-s sinceră? Am zis!

Așa că mulțumesc Laura și Mihaela că v-ați gândit și la mine. 🙂 Nu de alta, dar textul ăsta oricum ieșea mai devreme sau mai târziu…

Las aici cinci lucruri despre mine pe care doar soțul cred că le știe de la cap la coadă.

 

1. În liceu am fost majoretă – din aceea cu pampoane și coregrafii dansate. 💃🏻 Nu eram american-style, dar se organizau foarte des spectacole și alte evenimente iar noi eram mereu pe scenă. Uite așa puteam fugi des de pe la ore, motivată ofcourse – trebuia să merg la repetiții, nu? 😀

 

2. Mi-am dorit să devin medic – chirurg cardiolog. 👩🏻‍⚕️ Eram tare bună la anatomie, îmi plăcea și învățam totul extrem de rapid și ușor. Eram fascinată de interiorul corpului uman și sunt sigură că aș fi fost un medic foarte bun. Dar nu m-au lăsat ai mei să merg la liceul dorit. Am învățat contabilitate și mai apoi am mers pe calea IT-ului, aplicat în business. Nu are rost să le reproșez părinților – astăzi sunt fericită și dacă aș fi mers pe un alt drum cel mai probabil nu aș fi avut acum familia și viața pe care le am.

 

3. Înainte de nașterea lui Sebi am fost foarte sportivă. 🏐 Am început cu volei de mică și m-am ținut de el (si el de sufletul meu) vreo 12 ani… Am jucat volei până în luna a treia de sarcină – m-am oprit pentru că nu îmi puteam controla instinctul de a mă arunca în plonjoane. 🙂 Am jucat tenis până în luna a cincea de sarcină – m-am oprit pentru că nu mă mai puteam apleca să ridic mingea. Și nu mai puteam alerga rapid la fileu, unde mi le tot plasa dragul meu partener. (Nu m-a lăsat niciodată să câștig!) Majoritatea prietenilor soțului au luat bătaie de la mine la tenis cu piciorul. 😁

 

4. Nu mai țin minte când mi-am cunoscut soțul. 🙄 Partea bună e că nici el nu mai ține minte, deci suntem chit. Eram atât de… copii! Dar ținem minte când ne-am pupat prima dată – e data pe care o sărbătorim ca aniversare a relației. 💞 Anul acesta vom împlini 16 ani și încă am fluturi în stomac de dragul lui.

 

5. Știu că nu închei cu veselie, însă înainte de a-l avea pe Sebi am pierdut o sarcină… 🤰🏻Era micuță dar a durut tare. Până acum nu am fost pregătită să vorbesc despre asta… încă nu sunt pentru mai multe detalii. Eram singură acasă și îmi amintesc în detaliu modelul covorului pe care m-am tăvălit la fiecare contracție, simțită exact ca la naștere. Îmi amintesc fiecare pas, fiecare senzație și fiecare moment, la fel cum îmi amintesc de nașterile copiilor. S-a întâmplat într-o zi de sâmbătă (când culmea, soțul era la serviciu de unde a fugit grăbit, dar traficul l-a încetinit mult), iar luni eram la birou, fără ca cineva să știe ceva… Totul a durat mai puțin de o oră.

 

Așadar, am scos la iveală cinci lucruri despre mine, Elena Munteanu, pe care nu le-am mai făcut publice grămadă până acum.

Marina, Sofia, Anca – împărtășiți și voi câte ceva? 🧐

 


 

Vrei să fii la curent cu ultimele articole postate? Ne poți urmări pagina de Facebook sau te poți abona la newsletter (dreapta-sus). 😉 Enjoy!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mihaela 26/02/2018 at 11:28

  Hai ca incepusem sa cred ca dai deoparte provocarea asta. Si uite ce de lucruri interesante am aflat despre tine 🙂

  • Reply Elena Munteanu 26/02/2018 at 15:58

   Neah, cum să refuz? 🙂 Doar am copt gândurile, să le adun înainte să le scot. 🙂
   După, mi-am dat seama că as mai putea scrie un material pe tema asta :)) Next time.
   Te pup!

 • Reply Unicornul albastru 26/02/2018 at 13:28

  Si eu ma bucur ca ai raspuns provocarii si ca prin intermediul ei, am mai mai aflat cate ceva despre tine 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.