Despre

DESPRE MINE

Înainte de a-l naște pe Sebastian nu m-am informat deloc cu privire la ceea ce urmează. Am avut încredere că voi afla din maternitate toate detaliile de care voi avea nevoie să am grijă în continuare de puiul de om. Maaaaaare greșeala!

Am ajuns acasă cu un bebe care prefera biberonul și care plângea după lapte praf, care nu dormea “ca la carte”, care nu voia decât în brațe.

Din acel moment am început să mă documentez și mi-am dat seama că am căzut în aceeași capcană ca multe alte mame, îndrumate greșit de cadrele medicale, fără încredere în forțele proprii și în bebeluș.

Am citit foarte mult. O fac în continuare. Am mereu lângă mine cărți și materiale, majoritatea despre psihologia copilului, din care culeg ce ni se potrivește. Însă înainte se a aplica orice cu cei mici, acestea mă ajută pe mine – să mă înțeleg, să mă analizez, să accept altfel evenimente din copilărie, să îi accept altfel pe cei din jur, să mă iubesc și să prețuiesc tot ceea ce am, să fac tot posibilul să mă bucur de fiecare zi în parte, să fiu un om mai bun.

Profesia mea – consultant de implementare software – un job frumos, solicitant, niciodată plictisitor, zilnic plin de provocări noi, de responsabilități deloc mici, fără riscul de a intra într-o rutină. Nu aș renunța la el pentru a mă ocupa exclusiv de scris!

Însă acum sunt din nou în concediu prelungit, după venirea pe lume a Anastasiei. Așa că îmi dedic timpul (mai mult sau mai puțin) liber să scriu.

De fapt, din toamna lui 2018 timpul ”liber” s-a scurtat și mai mult când am început o nouă aventură – am deschis TINY TOES! 🙂 Sunt acolo zi de zi, construind frumos cu tot sufletul, alături de o echipă minunată.

Dorința mea este să aduc aici cât mai multe informații utile, traduse din surse de încredere, protocoale recomandate la nivel internațional, articole de opinie și multe experiențe proprii, din realitatea noastră zilnică.

După experiența neașteptat de frumoasă a creșterii lui Sebi urmează una nouă cu surioara lui. În plus, ne confruntăm cu provocări noi – de la relația dintre cei doi micuți la necunoscutele vârstei lui Sebi.

Sper ca informațiile găsite aici să fie de ajutor cât mai multor părinți!


DESPRE SebaBaby.ro

Site-ul “s-a născut” la sfârșitul lunii aprilie 2015 și de atunci a crescut încet și frumos iar eu am învățat (de voie, de nevoie) multe despre administrarea lui, atât tehnic cât și calitativ.

Inspirația mea a fost și este zilnic Sebastian, micuțul meu senin și vesel, alături de care ne bucurăm în fiecare zi de viață. E posibil să fie invidiat de frățioarele viitoare, dar asta este, numele site-ului nu (cred că) îl voi schimba. 😀

Din octombrie 2017 sursa de inspirație s-a mărit, când a apărut pe lume sora lui Sebi, Anastasia.

Accept să fac parte din diverse campanii publicitare doar pentru produse/servicii pe care le folosesc și le pot recomanda cu încredere oricui.

Informații generale legate de trafic sunt disponibile AICI.

Articolele sponsorizate sunt încadrate în categoria COLABORĂRI sperând că nu vor fi ocolite din acest motiv (găzduirea și alte funcționalități costă bani și ar fi tare bine să le pot acoperi cumva; de timpul meu pe minus nu mai zic acum). Articolele ce conțin reclamă (la produse / servicii / evenimente / campanii) și nu sunt încadrate în această categorie NU sunt plătite. Toate review-urile sunt la fel de sincere, bazate pe experiența personală.

Acest site folosește cookies – nu provoacă nicio daună sistemului, nu conțin viruși, nu colectează date personale și pot fi dezactivate oricând. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe detalii aici.

Blogul folosește linkuri de afiliere. Dacă veți cumpăra ceva de la un magazin online unde ajungeți dând click pe un astfel de link, magazinul îmi va da și mie un mic comision din valoarea cumpărăturilor (voi plătiți exact la fel, nimic în plus).

Comentariile nu sunt moderate. Tot ce postați vă asumați. Limbajul ce trece limita decenței și comportamentul agresiv vouă nu vă fac cinste! (Dacă voi simți nevoia, voi interveni să șterg, să nu îmi stric zenul aiurea.)