Uncategorised

Octombrie, luna schimbărilor mele. Iar blogul vine cu o temă nouă

10/10/2017
temă nouă blog SebaBaby

Anul acesta, luna octombrie mi s-a prezentat cu multe schimbări la ușă.

 

Luna octombrie este luna aniversărilor în familia noastră – face soțul niște ani, împlinesc și eu niște ani, aniversăm și noi niște ani împreună.

De ziua mea, seara, în timp ce îl adormeam pe prichi și povesteam în șoaptă, micuțul avu o curiozitate:

– Mami, câsi ani ai făcut tu azi?

– 33 de ani, puiule.

După ce stă puțin și se gândește… cine știe ce-i fi numărat el acolo…

– Woaaaaaa, câsi mulsi ani ai, mami!

Pam-pam. Mda… la asta nu mă așteptam. 🙂

Aniversare SebaBaby

Daaarrrr… sunt tânără, nu-i așa? Mă simt tânără. Nu prea sunt în cea mai bună formă fizică, dar asta sigur nu e din cauza vârstei. Încă nu am de căutat fire de păr alb. Încă nu îmi fac griji cu ridurile (despre asta mai vorbim peste câteva săptămâni de nesomn așteptat :D).

 

Cea mai mare schimbare trâmbițată pentru luna octombrie urmează să își facă apariția any time now. 🙂

Ne pregătim sufletește pentru viața în patru și am reușit să (aproape) așezăm casa așa cum ne-am dorit de când ne-am mutat. Așteptăm marea întâlnire și știm că va fi frumos. Și greu. Și obositor. Dar frumos. Și poate mai ușor… mai târziu.

Bineînțeles, urmează să scriu mai multe despre această nouă etapă mult așteptată, plină de emoții (și de temeri, recunosc!).

 

Tot pentru luna octombrie mi-am propus să mă implic mai mult în dezvoltarea blogului. Îmi place să scriu și cu asta sper că mă voi ocupa în viitorul apropiat (de minim doi ani). (Nop, tot nu scriu pentru bani. Voi fi în concediu pentru creșterea copilului și oricum nu am voie să înregistrez venituri. 😛 La finalul concediului voi reveni cu siguranță la jobul plin de provocări pe care îl ador.)

Prima schimbare – am actualizat logo. Mai trebuia adăugat un fluturaș acolo, nu-i așa? (Asta este, bebe proaspăt – Sebi a fost primul, numele site-ului nu se schimbă. Și nici nu o va chema Sebastiana. :D)

Logo SebaBaby

A doua schimbare, care însă nu se vede – m-am organizat mai bine intern, mi-am făcut o listă cu subiecte (nu că nu aș fi avut-o până acum, însă e și mai stufoasă), le-am așezat într-o oarecare ordine de abordare.

Începusem eu în forță și cu elan, însă Facebook mi-a dat una după ceafă și m-a pus să stau cuminte o săptămână întreagă… timp în care elanul a mai scăzut, dar m-am concentrat pe altceva. Așadar, atunci când citiți pe aici ceva ce vă place sau vi se pare util și pentru alții, orice Like & Share & Comment este de ajutor.

A treia schimbare și cea mai vizibilă – zilele trecute am reușit într-un final să actualizez tema, așa cum îmi doream de mult timp. 🙂

Acum site-ul este mult mai aerisit și luminos, simpluț dar mult mai rapid. Mai am câteva detalii de pus la punct și de modificat, chichițe pentru care trebuie să îmi bat la cap programatorul (aka soțul, dragul de el… că nu-l băteam la cap cu destule altele). De asemenea, trebuie să mă mai documentez și să mai aduc îmbunătățiri pe partea de optimizare – aici mai am de bâjbâit și de învățat.

Însă, în mare, zic că aceasta este noua față a blogului pentru cel puțin un an de acum înainte.

Acum, orice feedback din partea voastră este primită cu mare drag. 🙂 (Poate să nu fie neapărat de bine, nu mă supăr.) Că vă place sau nu, că găsiți dude când vă plimbați pe blog sau aveți vreo recomandare, îmi puteți scrie oriunde – în privat, la comentarii, pe Facebook etc.

 

Așadar, invit luna octombrie cea plină de schimbări pentru mine să își facă de cap în continuare, că îmi cam place. 🙂

 

Sursa foto: pixabay.com

Vrei să fii la curent cu ultimele articole postate? Ne poți urmări pagina de Facebook sau te poți abona la newsletter (dreapta-sus). 😉 Enjoy!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Catinca Vlad 11/10/2017 at 06:09

  La mulți ani vouă! Și să ai întâlnire minunată cu micuța!
  Blogului îi stă bine cu noua haina, se parcurge lin și se citește foarte ușor.
  Inspirație să ai, dar mai ales timp, pentru că multe vor mai fi de povestit!

  • Reply Elena Munteanu 11/10/2017 at 07:51

   Multumesc mult, Catinca!
   Eu sper sa am timp – parca asa tin minte de la Sebi, ca am cam avut. Insa la el l-am ocupat citind pentru mine foarte mult, incercand sa trec peste diversele probleme aparute.
   Acum cica am experienta – vreau sa cred ca o sa fie mai usor. 😀

 • Reply Adina 11/10/2017 at 07:39

  Iaaa, ce schimbare frumoasa! Imi place mult! Sa fie de bun augur!

 • Reply Dana 11/10/2017 at 08:04

  E mult mai bine. In trecut ma chinuiam putin sa citesc. Trebuia in tors telefonul, marit sau micsorat pagina. Felicitari si la multi ani! 😘

  • Reply Elena Munteanu 11/10/2017 at 08:13

   Multumesc mult, Dana!
   Ma bucur mult ca este mai lizibil. Si acum am pe lista sa maresc putin fontul, sa fie si mai usor de citit. 😉

 • Reply Eliza 13/10/2017 at 10:07

  Felicitări și mult succes cu toate aceste schimbări!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.