Review-uri

Review restaurant – botez la Rossetya București

12/03/2016
Rossetya

Ne-am ocupat târziu de organizarea botezului lui Sebi. 🙂 Înainte să se nască nu am vrut să facem nimic (nu din superstiții, ci pentru că aveam alte priorități pe cap), iar în prima perioadă cu prichi acasă iar am avut alte probleme mai urgente de care să ne ocupăm (să funcționeze bine alăptarea, de exemplu).

Așa că de organizarea petrecerii de botez am început să ne ocupăm cam cu o lună înainte 😀 Și am avut timp de toate. Cel mai dificil a fost să găsim un restaurant drăguț și cochet și nu foaaaaaarte scump, disponibil într-o sâmbătă seara…

Toată cercetarea am făcut-o online – în toiul iernii nu mi-era prea comod să mă car cu copilul să vizitez, să discut etc. Am ales vreo trei locații pe care să le vizităm, din care am rămas foarte ușor doar cu o opțiune – Rossetya.

Neavând invitați cu copii, nu ne-a preocupat dacă au sau nu loc de joacă sau spațiu baby-friendly. Nici măcar nu ne-a interesat să fie disponibili ziua – am vrut să facem o petrecere de noapte. 😀

Am avut mare noroc că am găsit locația disponibilă – de obicei rezervările de fac din timp. 🙂 Ei aveau rezervată după-amiaza pentru o reuniune. Așa că solicitarea noastră pentru petrecerea de seară a venit în completarea acelei zile din punctul lor de vedere.

Localizarea relativ centrală ni s-a părut foarte ok, fiind de ajutor invitaților să ajungă din toate colțurile Bucureștiului. Cu locurile de parcare e puțin mai dificil, însă nu imposibil – se mai găsesc locșoare pe străduțele din jur. Sau, cea mai ușoară variantă – taxiul.

Ne-a plăcut mult cum arată – elegant, cu aerul burghez al secolului XIX. În plus, patronul are un șarm aparte și ne-a plăcut de la prima întâlnire. Expert în vinuri, ne-a propus variante de meniu deosebite și foarte atrăgătoare (atât ca preparate cât și ca preț). A fost deschis la modificările solicitate și ne-a personalizat oferta astfel încât toată lumea a fost încântată.

Nu a fost nicio problema nici cu faptul că o parte din invitați au avut solicitări speciale privind meniul – unul era vegetarian, unul nu dorea niciun fel de verdețuri, altul manca doar nesărat. Fiecare a primit exact ceea ce a cerut.

Preparatele au fost foarte gustoase (cu excepția sparanghelului care a fost pregătit prea mult și s-a înmuiat :D). Știți cum la o petrecere se servește prea multă mâncare și se poate mânca toată? Ei, nu știu cum, acum a fost loc pentru toate delicatesele. 🙂 La plecare am primit frumos împachetate meniurile ce nu s-au consumat (ale invitaților care au plecat mai devreme de la petrecere).

Întreg personalul a fost foarte atent și politicos, răspunzând cu promptitudine solicitărilor invitaților.

Spațiul pentru aproximativ 50 de persoane este delimitat în mai multe camere. Noi ne-am împărțit în două zone – jumătate pentru fumători, jumătate pentru nefumători, separați de zona centrală, de dans. A fost destul de ok astfel – nu a ajuns la noi fumul de țigară. Mai nou, nu noua lege antifumat, nu ar mai fi nicio problemă din acest punct de vedere.

Zona de dans nu este prea mare. În plus, o parte a fost ocupata de DJ și tot instrumentarul său. Însă dacă nu iese toată lumea la dans în același timp este suficientă. 🙂

Nouă ne-a plăcut mult locația și o recomandăm cu drag.

 

Las în continuare câteva fotografii cu această frumoasă locație. 😉

 

RossetyaRossetya

Rossetya Rossetya

 

Credit foto – Vlad Munteanu

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.