Coduri xbox one gta 5: cele mai utile trucuri și secrete

Grand Theft Auto V (GTA 5) este unul dintre cele mai populare jocuri video din întreaga lume, oferind o experiență captivantă de joc într-un univers deschis și plin de acțiune. Cu toate acestea, uneori, jucătorii pot dori să adauge un pic de picanterie experienței lor de joc, folosind coduri sau trucuri pentru a debloca diferite avantaje și opțiuni. Dacă ești un jucător pe platforma Xbox One și vrei să explorezi GTA 5 într-un mod nou și interesant, iată o listă cu cele mai utile coduri și secrete pe care le poți folosi.

1. Coduri de Arme

  • Y, RT, STÂNGA, LB, A, DREAPTA, Y, JOS, X, LB, LB, LB – Deblochează setul de arme 1, care include pistol, pușcă automată, aruncător de grenade și multe altele.
  • Y, RT, STÂNGA, LB, A, DREAPTA, Y, JOS, X, LB, LB, RB – Deblochează setul de arme 2, care include cuțit, pușcă de asalt, rachetă și altele.

2. Coduri pentru Vehicule

  • B, LB, STÂNGA, RB, LT, A, RB, LB, B, A – Spawnează Rapid GT, un supercar rapid și elegant.
  • B, DREAPTA, LB, LT, STÂNGA, RB, LB, LB, STÂNGA, STÂNGA, A, Y – Spawnează un BMX, perfect pentru sărituri și cascadorii pe două roți.

3. Coduri pentru Viață și Armor

  • B, LB, Y, RT, A, X, B, DREAPTA, X, LB, LB, LB – Reîncarcă viața și armura personajului tău, oferindu-ți un avantaj în lupte și situații dificile.
  • B, LB, Y, RT, A, X, B, DREAPTA, X, LB, LB, LB – Crește nivelul de căutare, aducând mai multă acțiune și provocări în lumea deschisă a jocului.

4. Coduri pentru Distracție

  • Y, DREAPTA, DREAPTA, STÂNGA, DREAPTA, X, A, STÂNGA – Activează modul de gravitație redusă, permițându-ți să sari mai sus și să te simți ca un adevărat supererou.
  • DREAPTA, A, STÂNGA, STÂNGA, STÂNGA, RB, STÂNGA, A, Y, DREAPTA, LB, LB – Activează modul de încetinire, oferindu-ți mai mult timp pentru a reacționa în situații tensionate sau pentru a realiza mișcări precise.

5. Coduri pentru Schimbarea Vremii

  • RT, A, LB, LB, LT, LT, LT, X – Schimbă vremea în joc, oferindu-ți posibilitatea de a experimenta diferite condiții meteorologice, de la soare strălucitor la furtuni puternice.

Concluzie

Codurile Xbox One pentru GTA 5 adaugă o nouă dimensiune experienței tale de joc, oferindu-ți acces la arme puternice, vehicule rapide și alte avantaje care să îți facă călătoria prin lumea deschisă a jocului mai distractivă și mai captivantă. Încercă aceste coduri și explorează tot ceea ce GTA 5 are de oferit într-un mod nou și interesant!

You May Also Like

About the Author: mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *